La nostra història

El nostre padrí, Cristòfol Soler, inaugurà la primera tenda de sobrassada i embotits típics de Mallorca Can Soler  l’any 1945 a Inca. En aquest petit comerç va vendre la primera producció de sobrassada feta amb porcs negres que havia criat ell mateix.

Segurament, llavors no imaginava que, gairebé vuit dècades després, Can Soler s’hauria convertit en una marca de referència a l’Illa. Però el cert és que, d’ençà que l’any 1965 s’obrí la nostra primera indústria al carrer General Luque d’Inca, Can Soler no ha aturat de créixer i evolucionar.

Actualment, feim feina a la nostra fàbrica de Consell, respectant la tècnica d’elaboració ancestral que va definir el nostre padrí i que hem actualitzat i millorat amb el pas del temps i l’experiència.

El nostre objectiu és oferir productes elaborats i carn sempre de qualitat, per això confiam en explotacions de ramaderia extensiva i sostenible, i supervisam en primera persona tot el procés de producció.

Avui dia, Can Soler es troba immers en un procés de modernització dirigit per la quarta generació de la família. En aquest temps, hem renovat la nostra imatge i hem aconseguit el certificat de qualitat IFS FOOD. A més, hem incorporat al nostre catàleg l’Especial Matances per tal de facilitar la preparació de sobrassada casolana i altres embotits als nostres clients, així com hem creat una gamma de productes 100% lliures d’additius afegits.

Per molts
anys més
al teu costat

No obstant això, tot i que apostam pel desenvolupament constant de la nostra empresa, seguim fidels als valors de sempre. Per això, continuam cultivant una relació estreta i directa amb els nostres clients i venem els nostres productes a particulars, tendes i carnisseries locals.


El nostre desig és seguir oferint un producte local, segur i amb garantia de qualitat sense abandonar les arrels que ens han fet arribar fins aquí.