Termes i condicions

CONDICIONS GENERALS DE COMPRA

Les presents Condicions Generals de Compra regulen l’ús del lloc web https://cansoler1945.com (d’ara endavant, “el Lloc Web”, “la Web”, “la Botiga online”) per part de tercers (d’ara endavant, “Clients”), que es donin d’alta com a usuaris i/o adquireixin productes a través de la nostra botiga en línia.

El responsable de la pàgina web i botiga en línia és APLICACIONS TÈCNIQUES INSULARS, S.A., amb CIF A07405327, i amb domicili al Polígon 5 Parcel·la 132, 07330 Consell – Illes Balears (d’ara endavant, “CAN SOLER 1945”, “el propietari”).

Acceptació de condicions

La utilització per part del client dels serveis de la botiga en línia de CAN SOLER 1945 pressuposa, en tot cas, l’acceptació de les Condicions Generals de Compra a la versió publicada pel propietari en el moment mateix de l’ordre de compra. Per això, és convenient que el client llegeixi aquestes Condicions Generals abans de fer una compra. Podeu obtenir més informació sobre nosaltres a l’avís legal, així com obtenir informació sobre com protegim i tractem les vostres dades personals en la nostra política de privadesa.

Com comprar a CAN SOLER 1945?

Comprar a CAN SOLER 1945 és molt fàcil. Només has de seguir els passos següents:

 • Elecció del producte: Un cop has triat el producte que t’interessa, afegeix l’article a la cistella (opció “AFEGIR A LA SENALLA”).
 • Tramitar comanda: A continuació, pots seguir comprant o tramitar comanda (“TRAMITAR COMANDA”).
 • Al carret de compra, podràs confirmar altres detalls de la teva compra abans de finalitzar-la:
 • Aplicació de cupó de descompte, si en tens.
 • Conèixer les despeses d’enviament aplicables.
 • Vegeu desglossat l’import final, incloent-hi els impostos aplicables.
 • Dades i Pagament: Al formulari podràs indicar les dades de facturació, així com l’adreça de lliurament de la mercaderia. Les despeses de transport poden variar segons l’import i l’adreça d’enviament.
 • També podràs crear un compte per accedir a les teves dades i comandes realitzades.
 • Finalitzar compra: Un cop revisats els articles sol·licitats, prem a “REALITZA LA COMANDA”.
 • Pagament Segur: Seràs dirigit a una plataforma de pagament segura per finalitzar la teva comanda.
 • Posteriorment, us enviarem un correu electrònic de confirmació, que contindrà tots els detalls de la vostra compra.
Des d’on s’accepten comandes?

A CAN SOLER 1945 gestionem l’enviament dels nostres articles a Espanya peninsular i Illes Balears.

No enviam a Illes Canàries, Ceuta i Melilla.

Per a comandes amb aquestes destinacions i altres, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres trucant al 644 904 993 (també WhatsApp per a empreses) o escrivint a info@cansoler1945.com.

Quina és la disponibilitat dels articles?

Generalment, comptem amb disponibilitat de tots els articles mostrats a la nostra botiga online. Si per alguna raó un producte s’esgota, ens comunicarem amb el client per oferir alternatives o possibilitat d’un reemborsament.

Com puc pagar l’article?

Acceptem pagaments a través de transferència bancària, targeta bancària i PayPal per a compres realitzades a la nostra botiga online. També estem oberts a discutir altres mètodes de pagament si ens contacta directament.

Inclouen impostos els articles?

Sí, els preus dels nostres productes inclouen l’IVA corresponent. El desglossament de l’impost es mostra durant el procés de compra.

Quant costa l’enviament del paquet?

Els costos d’enviament no estan inclosos en el preu del producte. Per conèixer la suma exacta, afegeix els articles desitjats a la cistella i segueix el procés de “Tramitar Comanda”, on s’actualitzaran automàticament els costos d’enviament.

Quan rebré la meva comanda?

S’ha de tenir en compte que si la comanda inclou carn fresca, aquesta s’enviarà el primer dimecres hàbil després que s’hagi confirmat el pagament. Per exemple si una comanda es fa en dimecres després de les 15 h o dijous no s’enviarà fins al següent dimecres.

Mallorca: 1-2 dies hàbils.

Resta d’illes i Espanya penínsular: 4-5 dies hàbils.

El termini comença un cop confirmat el pagament a través de la passarel·la de pagament.

Puc modificar o cancel·lar la meva comanda?

Si desitges modificar o cancel·lar una comanda que encara no ha estat preparada, contacta amb el nostre servei d’atenció al client trucant al telèfon fix: 871 811 417 (7 a 15 h) al Telèfon i WhatsApp Empreses: 644 904 993 o escrivint a info@ cansoler1945.com.

Puc tornar una comanda?

Desperfectes o errors en el lliurament: Disposes de 48 hores per notificar al nostre servei d’atenció al client, qui coordinarà la recollida i nova tramesa.

Producte erroni: T’has de comunicar amb nosaltres per coordinar la devolució i rebre el producte correcte. Els productes han d’estar al seu estat original.

Dret de desistiment: Tens 14 dies naturals per exercir el teu dret de desistiment sense necessitat de justificació.

Per gestionar qualsevol devolució, contacteu amb el nostre Departament d’Atenció al Client al telèfon: 871 811 417 (7 a 15 h) al mòbil i WhatsApp: 644 904 993 o escrivint a info@cansoler1945.com.

Contacte per a Desistiment

Per exercir el dret de desistiment, pots adreçar-te a:
CAN SOLER 1945
Telèfon: 871 811 417 (7 a 15 h)
Mòbil i WhatsApp: 644 904 993
Correu: info@cansoler1945.com.

Si el client sol·licita desistir de la seva compra mitjançant correu electrònic, us comunicarem sense demora la recepció del desistiment per aquest mitjà o trucant al telèfon de contacte indicat.

Condicions per a exercir el dret de desistiment

Per exercir el teu dret de desistiment, n’hi ha prou que ens enviïs una comunicació relativa a la teva decisió abans que expiri el termini de 14 dies naturals.

Excepcions al dret de desistiment:

– Productes fets segons les especificacions del client o clarament personalitzats.
– Aliments frescos o productes amb data de caducitat.

Els productes tornats han d’estar en el seu estat original i sense haver estat oberts. Queden exclosos del dret de desistiment aquells productes que no estiguin degudament etiquetats, estiguin deteriorats o hagin estat usats.

Conseqüències del Desistiment

En cas que decidiu desistir de la vostra compra, us reemborsarem tots els pagaments realitzats, incloent-hi les despeses d’enviament, dins d’un termini de 14 dies naturals a partir del dia que rebem la vostra comunicació. Utilitzarem el mateix mètode de pagament que vas utilitzar per a la transacció inicial, llevat que especifiquis un altre mètode.

Important: Podrem retenir el reemborsament fins a haver rebut els béns tornats o fins que ens enviïs un comprovant de devolució, el que passi primer.

Costos i Riscos de Devolució

Els costos i riscos associats amb la devolució dels productes corren per compte del client, llevat que els productes siguin retornats directament a les nostres instal·lacions. Si decideixes tornar-nos els productes sense pagar els ports, estarem autoritzats a carregar els costos en què incorreguem.

Com puc contactar amb CAN SOLER 1945?

Si tens alguna pregunta, comentari o necessites clarificació, pots contactar amb el nostre Servei d’Atenció al Client a través dels mitjans següents:

Telèfon fix: 871 811 417 (7 a 15 h)
Mòbil i WhatsApp: 644 904 993
Correu: info@cansoler1945.com.